Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Χρυσή Αυγή: «Συστημική» οργάνωση ή καθεστωτική ναζιστική συμμορία;

   ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Ο ναζιστής Μιχαλολιάκος επιδεικνύει τη χιτλερική μπόχα
της βρώμικης ψυχής του - Πίσω του όλο το καθεστώς

Η άνοδος, η παρά φύση πολιτική γιγάντωση μιας ναζιστικής συμμορίας δολοφόνων μαχαιροβγαλτών είναι φυσικό να έχει δημιουργήσει όχι μονάχα αποστροφή, αλλά και μεγάλη ανησυχία σε κάθε πατριώτη, σε κάθε δημοκράτη κι ακόμα περισσότερο σε κάθε αριστερό σε τούτη δω τη χώρα.

Αυτά τα συναισθήματα, αυτό το μαύρο σύννεφο που έχει επικαθίσει πάνω από την ψυχή κάθε ελευθερόφιλου ανθρώπου στην Ελλάδα και, σε ένα βαθμό, και στην Ευρώπη, δε μπορεί να τα ελέγξει ούτε να τα αφυδατώσει το διακομματικό καθεστώς κορυφής των υπόλοιπων οκτώ κομμάτων (μαζί με τις προς το παρόν ημιθανείς εφεδρείες του φασιστικού ΛΑΟΣ και των Οικολόγων Πράσινων).

Μπορεί όμως κάλλιστα να προσπαθήσει, και το κάνει ήδη, να τα αφυδατώσει και να τα καναλιζάρει στις δικές του βρώμικες ατραπούς. Τέτοιος υποκριτικός και κάλπικος είναι ο «αντιφασισμός» και ο «αντιχρυσαυγιτισμός» της καθεστωτικής ψευτοαριστεράς ΣΥΡΙΖΑ-ψευτοΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του εντελώς υποταγμένου στην τελευταία ψευτοαναρχισμού (στο μεγαλύτερό του κομμάτι).

(Τέτοιος είναι και ο «αστικοδημοκρατικός – σοσιαλδημοκρατικός αντιφασισμός» των ηγεσιών ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ, παρά τις δημοκρατικές διαθέσεις μεγάλου μέρους ακόμα και των μεσαίων στελεχών αυτών των κομμάτων, όπως και πολλών ανθρώπων της βάσης και των «επαναστατικών» ρευμάτων που προαναφέρθηκαν.)

Αν προσέξει κανείς καλά, ειδικά στα περί Χρυσής Αυγής πονήματα και βιντεάκια του ψευτοΚΚΕ και της νεολαίας του, που κυκλοφορήσανε μονάχα μετά την κοινοβουλευτική γιγάντωση της συμμορίας το 2012, καθώς και στα περισπούδαστα και ανιαρά κείμενα που γεννοβολάν τα Εξάρχεια για τους ναζήδες (που σπάνια τους αποκαλούν ΝΑΖΙ με έμφαση, επιλέγοντας συνήθως βρώμικα ουδέτερους όρους του τύπου «φασιστοειδή»), θα κάνει την εξής σοβαρή διαπίστωση: το άγχος κνιτών και ψευτοαναρχικών είναι η ανάδειξη του «συστημικού», όπως αναφέρουν πάντα με χαρακτηριστική ταύτιση στο λεξιλόγιο, χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής.

Ο ναζί ως "υποταχτικός" των (όντως σιχαμερών) δυτικόφιλων -
Η φωτογραφία την οποία διακινούν οι σοσιαλφασίστες για να
παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους

Με τον όρο συστημικός εννοούν, όπως συχνά εξηγούν, την «υποταγή της Χρυσής Αυγής στο κεφάλαιο και τους καπιταλιστές», στους «εφοπλιστές» και τους «τραπεζίτες». Με δυο λόγια, ο βασικός λόγος για τον οποίο οι μάζες πρέπει να μισήσουν τους ναζιστές είναι επειδή αυτοί οι τελευταίοι είναι κρυφοφίλοι του ντόπιου κεφάλαιου, που σύμφωνα με την ανάλυση των ηγεσιών της ψευτοαριστεράς, πεινάει το λαό για να μεγαλώσει το πουγκί του και για λογαριασμό φυσικά της Μέρκελ, του ΔΝΤ, των διεθνών αγορών, του «συστήματος», δηλαδή του δήθεν «ενιαίου παγκοσμιοποιημένου υπεριμπεριαλιστικού κεφάλαιου» που έχει για κέντρο του την καπιταλιστική Δύση.

«Και που είναι το κακό;;» μπορεί να αναρωτηθεί ένας καλόπιστος άνθρωπος του λαού, που δε θέλει γενικά την εκμετάλλευση και το άδικο, αλλά δεν πολυψάχνει και τη σύγχρονη πολιτική. Σάματις οι ναζήδες δεν παρουσιάζονται σαν «φίλοι των φτωχών» και «εχθροί του κεφάλαιου» και δεν ψαρεύουν κόσμο σαν εχθροί του «συστήματος και της πλουτοκρατίας»;; Γιατί είναι κακό να πείσουμε τον κόσμο ότι οι χρυσαυγίτες είναι με τους πλούσιους και τους εκμεταλλευτές;;

Αυτοί που η Παπαρήγα κι ο Τσίπρας θέλουν νόμιμους και μέσα στη Βουλή
αποκαλούν το AIDS "ευλογία θεού" γιατί μειώνει τον πληθυσμό του Τρίτου Κόσμου!!
Από το αρχείο της "Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας"

Φυσικά και η Χρυσή Αυγή είναι τοποθετημένη στο στρατόπεδο των εχθρών του λαού και της φτωχολογιάς, είναι μάλιστα η πλέον κτηνώδης, σιχαμερή, δολοφονική και απάνθρωπη πλευρά του αντιλαϊκού στρατοπέδου σε ό,τι αφορά την εσωτερική πολιτική της Ελλάδας. Ωστόσο, οι «αντισυστημικοί κριτικοί» της Χρυσής Αυγής του τύπου ψευτοΚΚΕ και αναρχοφασισμού άλλο πράγμα εννοούν όταν της κοτσάρουν τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό.

Χρεώνουν τη ναζιστική συμμορία στους ντόπιους δυτικόφιλους αστοφιλελεύθερους, για να αλαφρώσουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανατολικά αφεντικά των χιτλερικών, που είναι και αφεντικά των «αντικαπιταλιστών επαναστατών» αυτών της κακιάς ώρας.


Πρώτα πρώτα, ο φυλετισμός, η κανιβαλική θεωρία ότι υπάρχουν εκ φύσεως και γονιδιακά απροσπέλαστα σύνορα μεταξύ των φυλών και των εθνών, με όρους μάλιστα φυσικής και πνευματικής ανωτερότητας και κατωτερότητας, κριτικάρεται εντελώς περιθωριακά στην πλατφόρμα ψευτοαριστερών και δήθεν αναρχικών όταν χτυπούν τους ναζήδες. Το ίδιο και ο ανοιχτός χιτλερικός και ταγματαλήτικος χαρακτήρας των χρυσαυγιτών, τον οποίο οι ίδιοι αρνούνται και κανείς από τους ψευτο-αντιναζιστές δεν έχει δώσει μάχη να αναδεικνύεται σε κάθε δελτίο ειδήσεων και σε κάθε συζήτηση για τη Χρυσή Αυγή (π.χ. η γλοιώδης συριζοκνιτοκρατούμενη «αγωνιστική» ΕΣΗΕΑ, που ξέρει να χτυπά τον μνημονιακό Μανδραβέλη αλλά καθόλου τους φιλοναζιστές Χίο - Παυλόπουλο - Τράγκα - Κουρή που μέρα παρά μέρα φιλοξενούν τους μαχαιροβγάλτες δολοφόνους).


Ακόμα και για τον δήθεν «μέγα» εχθρό του εθνικισμού αναρχισμό, η γέννηση για πρώτη φορά μιας στοιχειωδώς μαζικής Χρυσής Αυγής μέσα από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία του 1991-1993 και από το φιλοσερβισμό του 1992-1999 δεν βρίσκεται πουθενά στην ανάλυσή του. Αν η Παπαρήγα και ο Τσίπρας λένε ότι τη Χρυσή Αυγή τη γέννησε ο «νεοφιλελευθερισμός» και η «πείνα που μας επέβαλε η κοσμοπολίτικη ΕΕ», τόσο το καλύτερο και για τον εντελώς αστοιχείωτο σε επίπεδο πολιτικής αναρχικό. Οι σπουδαγμένοι στη Μόσχα του ‘70 και του ‘80 κνίτες «θεωρητικοί» των ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ-ΝΑΡ βαράνε τον ταμπουρά και ο «επαναστάτης» μπάχαλος ακόλουθος και προστατευόμενός τους μεταφράζει σε γλώσσα Εξαρχείων.

Με δυο λόγια, όλοι οι παραπάνω κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ότι κατά βάθος είναι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή ότι κατά βάθος είναι πράκτορας των «μνημονιακών δυτικών και ντόπιων δυτικού τύπου καπιταλιστών μέσα στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο». Πολεμώντας λοιπόν τη Μέρκελ, το νεοφιλελευθερισμό, τον «καπιταλισμό» όπως τον εννοεί ο Περισσός ή τα «αφεντικά» κατά τους μπάχαλους, θα πεθάνουμε αυτόματα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια και τους ναζιστές, που δεν είναι παρά «χαφιέδες των φιλελεύθερων δυτικόφιλων για να μας τραβάνε την προσοχή», άρα δεν χρειάζεται καμία ΕΙΔΙΚΗ πάλη ενάντιά τους.

Ο φασίστας "γενάρχης" του ΠΑΣΟΚ Παπατζής ο Β'
αφιόνιζε το λαό με σωβινιστικό
μίσος για τη δήθεν "σκοπιανή επιβουλή"

Οι κνίτες και οι «κνίτες στο κεφάλι» αναρχικοί δεν απευθύνουν αντίθετα καθόλου στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ την πραγματικά δημοκρατική και δίκαιη μομφή ότι είχαν μέσα τους και μέσα στην ιδεολογία και την πολιτική τους όλα αυτά τα χρόνια πολύ χρυσαυγιτισμό, που τον έκρυβαν κάτω από φιλελεύθερες και εθνικιστικές φασάδες.

Γι’ αυτό και οι μεγάλοι αυτοί «επαναστάτες» ψευτοαριστεράς και καθεστωτικού «αντιεξουσιαστικού» χώρου, την ώρα που ουδέποτε έχουν συγκρουστεί σε ΜΑΖΙΚΗ κλίμακα με τους ναζιστές σε επίπεδο δρόμου (κι όχι με όρους συμμορίας, που βολεύουν τους χιτλερικούς), και κυρίως ουδέποτε έχουν πρωτοστατήσει στην οργάνωση του λαού σε μαζικά πλατιά μπλοκ για το φυσικό και πολιτικό τσάκισμα των ναζήδων, διαρρηγνύουν ταυτόχρονα τα ιμάτιά τους για το πόσο «δεξιό» και «ρεφορμιστικό» είναι δήθεν το σύνθημα «Εχτός νόμου η Χρυσή Αυγή».

Αυτό θα μπορούσε να είναι μία άγουρη ή αριστερίστικη άποψη ενός τμήματος μιας επαναστατικής αριστεράς με μικροαστική παρέκκλιση, η οποία θα είχε δώσει νεκρούς, τραυματίες, αίμα και μάχες με τους ναζήδες και ίσως θα τη διέκρινε μία κάποια υποτίμηση για τις «αστικές» και «θεσμικές» μορφές αντιμετώπισης των ναζιστών, σε μια άλλη χώρα και σε μια άλλη εποχή.

Έχει όμως κανένας τίμιος δημοκρατικός άνθρωπος την αυταπάτη ότι αυτή είναι η περίπτωση των ηγεσιών Περισσού, Κουμουνδούρου, των ανταρσυαίων ή των «κεφαλιών» του αναρχικού χώρου;; Και καλά για τον αναρχισμό, που ουδέποτε κατάλαβε την πολιτική για να καταλάβει και τη σημασία της διαμόρφωσης συσχετισμών ευνοϊκών για την οργάνωση του λαού ακόμα και μέσα στον καπιταλισμό ή την ανάγκη οι μάζες να μάθουν μέσα από την πείρα τους για να ωριμάσουν οι όροι του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα.


Οι καθεστωτικοί, εντελώς ενταγμένοι στο αστικό κοινοβουλευτικό παιχνίδι, οι «συστημικότατοι» (με δικούς τους όρους) τσιπροπαπαρηγαίοι διστάζουν να ταχθούν υπέρ της παρανομίας για τη ναζιστική συμμορία που σφάζει και δέρνει ανελλιπώς από «υπεραριστερό» πνεύμα;;

Από πότε οι εντελώς υπερδεξιοί αυτοί γραφειοκράτες, οι μαριονέτες του Κρεμλίνου και άρχοντες της κρατικοπαρασιτικής ρεμούλας, παρέα με τα χειρότερα και πιο αριβιστικά στοιχεία μέσα στο ΠΑΣΟΚ κι αργότερα και στη ΝΔ σε κάθε δήμο, πανεπιστήμιο, εφορία, πολεοδομία, ΔΕΚΟ, επιτροπή, ταμείο, συνεταιρισμό, σε κάθε μάσημα επιδοτήσεων και βόλεμα ημέτερων, έγιναν εχθροί του «αστικού κράτους», το οποίο δήθεν θεωρούν πολύ «λίγο» και «δεξιό» για να βγάλει τους ναζήδες εχτός νόμου;;

Αυτό το ίδιο αστικό κράτος δεν είναι που το καλούσαν σαν ψευτοΚΚΕ του Φλωράκη, αλλά και σαν «Κ»Κεσ. του Κύρκου και αργότερα με τις άλλες φορεσιές τους να δημεύσει το ιδιωτικό κεφάλαιο και να πραγματοποιήσει, υπό την ηγεσία τους και παρέα με τον «Αντρέα», την «αλλαγή και το σοσιαλισμό»;;

Δηλαδή το κράτος με όχημα το οποίο θα επέβαλαν τη ρωσόδουλη εξουσία τους ήταν ικανό για «σοσιαλισμό» (πράγμα που ισχυρίζεται ακόμα ο γλιτσερός Λαφαζάνης με τις «κρατικοποιήσεις» του), αλλά όχι για να θέσει εχτός νόμου μια ναζιστική συμμορία ανοιχτών χιτλερικών δολοφόνων και κατά συρροή εγκληματιών;;

Το κράτος αυτό μπορούσε ή και μπορεί να κάνει το μάξιμουμ, αλλά δεν είναι ικανό για το μίνιμουμ;;;

Αν προσέξει κανείς ακόμη καλύτερα, θα δει ότι οι πλέον διαπρύσιοι κήρυκες του «συστημικού» (δηλαδή του δήθεν δυτικόφιλου) χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής είναι εκείνοι των οποίων τα κείμενα απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στο εσωτερικό τους ακροατήριο, δηλαδή το ψευτοΚΚΕ και ο ψευτοαναρχισμός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα λόγια και επειδή ετοιμάζεται για την εξουσία, οπότε χρειάζεται να μαζέψει την ψήφο της δημοκρατίας και της αριστεράς, μπορεί να πετάξει και για τα μάτια μια κουβέντα που να μοιάζει αντιφασιστική, για «πανδημοκρατικό μέτωπο» κατά της Χρυσής Αυγής, πάντα φυσικά ανολοκλήρωτα και βρώμικα, ώστε να λέει τα πάντα και τίποτα μαζί.

Η κοινή "αντιχρυσαυγίτικη" πλατφόρμα κνιτών - "επαναστατικής
αριστεράς" - ψευτοαναρχισμού

ΨευτοΚΚΕ και αναρχισμός όμως, που κινούνται στο περιθώριο της πολιτικής ζωής εδώ και τρία περίπου χρόνια, γράφουν τα κείμενά τους σχεδόν αποκλειστικά για το ίδιο τους το «κομματικό» κοινό. Ανακύπτει λοιπόν το ερώτημα: τα μέλη και οι στενές επιρροές ψευτοΚΚΕ και αναρχικού χώρου (που δεν έχει «μέλη», αλλά λειτουργεί με κάποιες στοιχειώδεις δομές) είναι δυνατό να έχουν φιλοχρυσαυγίτικη παρέκκλιση και να χρειάζεται συνεχώς να τους γίνεται φροντιστήριο για το «συστημικό» χαραχτήρα της Χρυσής Αυγής;; Υπάρχει κνίτης ή και αναρχικός (δε μιλάμε εδώ για τους χαφιέδες της Ρωσίας της ηγεσίας του Περισσού) που να είναι οπαδός της άποψης ότι πράγματι η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα των φτωχών;;

Όχι, εκτός από εκτρωματικές εξαιρέσεις. Άλλος είναι ο στόχος του φροντιστήριου. Και τον βλέπει κανείς ανάγλυφα αν σκάψει λίγο κάτω από την επιφάνεια. Στόχος είναι να μην υπάρξει ποτέ ενότητα της πλατιάς δημοκρατικής μάζας του λαού μας κατά των ναζιστών, και ειδικά κατά των συγκεκριμένων ναζιστών της ΧΑ που «τυχαίνει» να είναι φανατικοί οπαδοί του Πούτιν και της φασιστικής Ρωσίας, όπως και οι τσιπροπαπαρηγικοί δήθεν «αντιναζιστές».

Γι’ αυτό και πάντα η σπάθη των κειμένων του ψευτοΚΚΕ και των Εξαρχείων επικρέμεται πάνω από το κεφάλι του καλοπροαίρετου και με κάπως δημοκρατικές και αντιφασιστικές ανησυχίες οπαδού τους: ποτέ δεν πρέπει τάχα να υπάρξει αντιναζιστικό μέτωπο, γιατί αυτό το θέλει το «σύστημα», οι «μνημονιακοί», το «κεφάλαιο», για να βγούνε λάδι και να εμφανιστούν σα δημοκράτες.


Τώρα βέβαια, από πότε οι «μνημονιακοί» των καθεστωτικών ηγεσιών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, «Δράσης» και ΔΗ.ΞΑΝ. του φιλελευθερο-φασίστα Τζήμερου έγιναν ζηλωτές του «αντιφασιστικού μετώπου» από το οποίο θα μας προστατέψουν οι «αντικαπιταλιστές» της ψευτοαριστεράς, αυτό μένει να μας το εξηγήσουν οι πολιτικοί αυτοί απατεώνες και έμπορες των αριστερών και απελευθερωτικών ιδεών.


Μήπως δεν ήταν ο κρυφοφασίστας Σαμαράς, η εκοφίτικη «λαϊκοδεξιά», το «όλον» ΠΑΣΟΚ (λαλιωτικοί ρωσόδουλοι, εθνικιστές σοσιαλκρατιστές και λιγότερο οι σοσιαλδημοκράτες), ακόμα και οι μητσοτακικοί φιλελεύθεροι που έκαναν πλάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης στους χουντοφασίστες κι αργότερα και στους ναζιστές;;

Αυτοί δεν κρατούσαν νόμιμους και καμάρωναν τους φασίστες της Εθνικής Παράταξης και αργότερα τους χουντικούς της ΕΠΕΝ (με αρχηγό νεολαίας και αρχιτραμπούκο τον σημερινό κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Βορίδη), αυτοί δεν αποφυλάκιζαν τους χουντικούς αντί να τους κρεμάσουν ή έστω να τους αφήσουν να σαπίσουν στη φυλακή;; Αυτοί δεν κώφευαν όταν η ΟΑΚΚΕ καλούσε από τις δημοτικές εκλογές του 1986 κιόλας να τεθούν εκτός νόμου τα κόμματα των ναζιστών και των χουντικών βασανιστών, να απαγορευτεί η δράση και τα έντυπά τους;;

Δεν ήταν αυτοί που άφησαν την αστυνομία να περάσει από το χουντικό και μοναρχοφασιστικό αντικομμουνισμό, σχεδόν χωρίς κενό και με γέφυρα το ΠΑΣΟΚ, στη συνεργασία και την όσμωση με τους ναζήδες χρυσαυγίτες;; Δεν ήταν οι παραπάνω που άφησαν στην ησυχία του 40 χρόνια ένα δικαστικό σώμα γεμάτο με φιλοναζήδες και σταυραδερφούς του Πλεύρη, που τον αθωώνουν όταν γράφει βιβλία στα οποία υμνεί το Άουσβιτς και το Χίτλερ και καλεί σε εξόντωση των Εβραίων;;

Οι ναζήδες του "δυτικού συστήματος" στο ίδιο μετερίζι
με κνίτες και Ρωσία - Τι "σύμπτωση"...

Δεν ήταν τα κρατικά κανιβαλικά συλλαλητήρια για τη «Μακεδονία μας», υπέρ του εθνικοσοσιαλιστή Οτσαλάν, υπέρ της φασιστικής γενοχτονικής Σερβίας, για τις «ταυτότητες», που γεννοβόλησαν, που ξέρασαν κυριολεχτικά ναζισμό και μεσαίωνα;; Εκεί μέσα δεν κολυμπούσαν σαν το ψάρι μες στο νερό η χίτικη δεξιά που κουρνιάζει μες στη ΝΔ και το σωβινιστικό μεγαλοϊδεάτικο κέντρο που φώλιαζε στο ΠΑΣΟΚ;;

Εκεί δόθηκε η πρώτη κρίσιμη μαγιά στους φασίστες του ΛΑΟΣ και στους ναζιστές της ΧΑ, και πάνω σ’ αυτή τη βάση ήρθε το φτώχεμα του λαού και οι πλάτες του καθεστώτος να γιγαντώσουν τη συμμορία μετά το πρώτο μνημόνιο του 2010.

Αυτά είναι τα ΠΑΣΟΚ και οι ΝΔ, γιατί αυτό το αντιδημοκρατικό έκτρωμα ήταν σε γενικές γραμμές πάντα η ελληνική αστική τάξη, με λίγες μονάχα αναλαμπές μεταξύ 1922 και 1981.

Αλλά γι’ αυτά μπορούν να την κατηγορούν οι δημοκράτες, οι άνθρωποι του λαού και της προόδου, κι όχι φυσικά οι κνίτες, που έρχονται από τα δεξιά της κλασσικής ντόπιας αστικής τάξης να υποτάξουν το λαό στο Κρεμλίνο μαζί με τις πουλημένες στα ίδια ανατολικά αφεντικά ηγεσίες των παλιών αστικών κομμάτων και με τους ναζήδες.

Φυσικά, όλη η παραπάνω κριτική που κάναμε στις ηγετικές κλίκες των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν υπάρχει πουθενά στην «αντιχρυσαυγίτικη» πλατφόρμα των σοσιαλφασιστών ψευτοαριστερών. Γι’ αυτούς, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έφτιαξαν και «έλεγχαν» ή και «ελέγχουν απόλυτα» τη ΧΑ για να «χτυπάει τον αντιμνημονιακό λαό» και το «ταξικό εργατικό»(ψευτοΚΚΕ) ή «αντιμνημονιακό»(ΣΥΡΙΖΑ) κίνημα.

Άλλωστε σε όλα τα παραπάνω εγκλήματα πολιτικής νομιμοποίησης των ναζιστών και φασιστών που προαναφέρθηκαν, με τελευταίο -προ ΧΑ- την νομιμοποίηση της πολιτικής παρουσίας του ΛΑΟΣ στη Βουλή το 2007, που έστρωσε το δρόμο για τους εγκληματίες, η ψευτοαριστερά ήταν είτε αρωγός είτε και πρωτοστάτης.


Είναι οι ίδιοι αυτοί ψευτοαριστεροί και ψευτοκομμουνιστές που έβριζαν τον Καρατζαφέρη λιγότερο ή καθόλου επειδή ήταν ρατσιστής, χουντόφιλος, αρωγός των ναζιστών, αντισημίτης και πουτινικός, και κυρίως ή αποκλειστικά επειδή ήταν δήθεν «μνημονιακός», άρα «τραπεζοτσολιάς» και κατά βάθος «τσιράκι της Μέρκελ», την οποία πλέον βρίζει μαζί με τον κνίτη Καζάκη από το νέο του κανάλι ετοιμάζοντας την «αντιμνημονιακή» αρχιρωσόδουλη επιστροφή του.

Είναι βέβαια απορίας άξιον πώς η ΧΑ γεννήθηκε για να χτυπά τα ψευτοκινήματα των κνιτών, όπως την κατηγορεί η Παπαρήγα, όταν η πλατφόρμα της στα οικονομικά ζητήματα αλλά και στο επίπεδο των κύριων διεθνών εχθρών του λαού είναι μια μίξη ψευτοΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, μεταφρασμένη σε ακροδεξιά «αντιπλουτοκρατική» γλώσσα και με ολίγη από «εθνική επιχειρηματικότητα» για να πιάνει και στους κλασσικούς συντηρητικούς.

Η Χρυσή Αυγή είναι το πλέον «αντιμνημονιακό» κόμμα σε επίπεδο ρητορικής, περισσότερο και από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, ενώ όταν της γίνεται κριτική για το ναζισμό της, εκείνη απαντά ότι «καλύτερα λίγο ναζί ή έστω μεταξικός φασίστας, παρά πλουτοκράτης καπιταλιστής, κλέφτης πολιτικός ή εβραιοσιωνιστής».

                                                             Τρεις αντισημίτες

Αυτόν τον ναζιστικό «αντιπλουτοκρατισμό», όπως και τον κτηνώδη αντισημιτισμό της, οι πουτινικοί φιλοΧαμάς και επίσης αντισημίτες του Τσίπρα και της Παπαρήγα απλώς τον αντιπαρέρχονται. Άλλωστε, οι κνίτες μαζί με τους χρυσαυγίτες βεβήλωναν αντάμα εβραϊκά μνημεία του Ολοκαυτώματος το καλοκαίρι του 2006 στο όνομα της «πάλης της ηρωικής Χεζμπολάχ» κατά των «σιωναζί» του Ισραήλ στο Λίβανο.

Στο βάθος, το τελικό επιχείρημα των σοσιαλφασιστών για να αποτρέπουν τους οπαδούς τους από το να αναζητήσουν ένα πραγματικό αντιφασιστικό, δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο το οποίο θα έχει ως μία από τις βασικές αιχμές το τσάκισμα των ναζί με κάθε μέσο είναι ένα: «πρώτα αντικαπιταλιστική συνειδητοποίηση και στη συνέχεια αντιφασιστική πάλη», αλλιώτικα ελλοχεύει ο κίνδυνος της «υποταγής στην αστική δημοκρατία»!

Είναι να γελάει κανείς ψάχνοντας τους εκπροσώπους αυτής της «επάρατης αστικής δημοκρατίας» που απειλεί δήθεν να μας «υποτάξει» χρησιμοποιώντας τάχα ως μπαμπούλα τη Χρυσή Αυγή. Πόσο μάλλον σε ένα κράτος που σε λίγο καιρό θα έχει τρίτο κόμμα στη Βουλή τους χιτλερικούς δολοφόνους…


Χώρια που ακριβώς το πλατύ αντιφασιστικό κάλεσμα και η αποκάλυψη της κοινής -σε τελική ανάλυση- ταξικής φύσης αστοφιλελεύθερων και φασιστών είναι που έκανε πάντα ένα μεγάλο κομμάτι των αντιφασιστών και βαθέων δημοκρατών να περνάει στον επαναστατικό κομμουνισμό (βλ. π.χ. γιγάντωση του ΚΚΕ μέσα από το ΕΑΜ)...

Πράγματι, ψήγματα αστοδημοκρατίας επιβιώνουν στο μηχανισμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, λιγότερο της ΔΗΜΑΡ, σίγουρα στη βάση αυτών των κομμάτων (και σε εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ), καθώς και σε μερίδα των πιο δημοκρατικών στοιχείων μέσα στους φιλελεύθερους. Είναι όμως τόσο αδύναμα, τόσο υποταγμένα στο ρωσόφιλο διακομματικό συντονιστικό κορυφής, τόσο αποκομμένα από τους πόθους και τον παλμό αυτού του λαού, που από μόνα τους δεν αποτελούν ούτε ελπίδα, ούτε καν αυτόνομο πόλο αντίστασης στο φασισμό - σοσιαλφασισμό.

Η πορεία προς την ενότητα της πλατιάς δημοκρατικής μάζας είναι πρώτιστα μια διεργασία η οποία θα γίνει μέσα στους κόλπους του λαού, στη βάση, με σεβασμό στις διαθέσεις και στην ανάγκη των λαϊκών ανθρώπων, όπως είπαμε και πριν, να μαθαίνουν μέσα από την πράξη, μέσα στη ζωή.

Αυτοί που γκρέμισαν τη χώρα, δηλαδή κύρια οι ηγεσίες της ψευτοαριστεράς και οι επίσης πραχτόρικες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους Καραμανλή τον Β’ και Σαμαρά από την παλιά δεξιά, αυτοί που με επικεφαλής τον προβοκάτορα και εγκληματία Παπανδρέου τον Γ’ οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και στα μνημόνια της πείνας μετά από 25 χρόνια ανατίναξης της παραγωγικής της βάσης, σηκώνουν τώρα το ψεύτικο, σιχαμερό φασιστικό ψευτοδίλημμα «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» για να διχάζουν το λαό και να μην τον αφήνουν να ενωθεί σε μια δημοκρατική, πατριωτική, πραγματικά αναπτυξιακή, αντιναζιστική βάση.


Το ίδιο κάνουν και οι ζηλωτές του μηδενισμού μέσα στην αναρχία και οι φίλοι τους στην εξαρχειολάγνα «επαναστατική αριστερά», δηλαδή η αυλή της Παπαρήγα και του Τσίπρα, με τα συνθήματά για τους «μελιγαλάδες» και τα «κονσερβοκούτια», οι οποίοι χαρίζουν κάθε άνθρωπο που από οικογενειακή ή πολιτική παράδοση ή από άγνοια έχει λαθεμένη ερμηνεία για τα γεγονότα της δεκαετίας του ΄40 στους ναζήδες. Όποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι με τα «κονσερβοκούτια», τον παραδίνουν στη Χρυσή Αυγή. Το ίδιο ακριβώς λέει και ο Μιχαλολιάκος: «Όσοι δεν είστε με το ΕΑΜ, είστε δικοί μας. Εμείς είμαστε η συνέχεια της εθνικοφροσύνης»!

Άρθρο του Νίκου Ζαχαριάδη τον Οχτώβρη του '46 στο "Ρίζο" -
Το πραγματικό ΚΚΕ ποτέ δεν υπήρξε κόμμα της αντεκδίκησης
και του κατσαπλιαδισμού

Λες και το επαναστατικό ΚΚΕ του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ έκανε ποτέ σύνθημα το Μελιγαλά, ή λες και το β’ αντάρτικο στήθηκε με όρους αντεκδίκησης και κατσαπλιαδισμού στα 1946 – 1949. Για μελιγαλάδες και κονσερβοκούτια μιλούσαν μέχρι τώρα οι μοναρχοφασίστες, οι χουντικοί, οι ναζήδες και οι ακροδεξιοί Αδώνιδες και Θάνοι Πλεύρηδες της νέας ΝΔ. Να όμως που βρήκαν και «συμμάχους» απ’ τ’ «αριστερά», που δικαιώνουν τα αντικομμουνιστικά παραμύθια τους για τους «αιμοσταγείς κομμουνιστάς του ΕΑΜ».

Άνθρωποι και πολιτικοί φορείς που αυτοτοποθετούνται στο χώρο της προόδου και παρακολουθάνε με τέτοια φασιστική αναισθησία μαχαιρώματα, φυλετική βία, διασπορά ναζιστικού δηλητηρίου σε όλη την επικράτεια, όλη τη βεντάλια της παρακρατικής δράσης των ναζί και ακόμα συζητάνε δήθεν για το «ρεφορμισμό» του «εκτός νόμου», βρίζοντας μαζί με τους ναζήδες ως κύριο εχθρό τη Μέρκελ και υμνολογώντας, άμεσα (Τσίπρας) ή έμμεσα (Παπαρήγα και όλος ο «αντικαπιταλιστικός» συρφετός) Μόσχα και Πεκίνο, είναι συνειδητοί αντιδραστικοί και ηθικοί συναυτουργοί διάπραξης εγκλημάτων κατά συρροή.

Και μόνο με τις οργανωτικές τους δυνάμεις, αν ήθελαν, ψευτοΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα μπορούσαν να είχαν τσακίσει το φίδι εν τη γενέσει του. Με πρόγραμμα όμως το επώασαν και το γιγάντωσαν, θαυμάζοντας μαζί με τους ναζί τον Πούτιν στη Γεωργία το 2008, τον Κάρατζιτς, τη Χαμάς, τη Χεζμπολλάχ, τον μιλιταριστή Τσάβες, κάθε παγκόσμια καθυστέρηση που σήκωνε τη φεουδαρχική ή και πρωτογονιστική από τα δεξιά «αντικαπιταλιστική» σημαία, κάθε αιμοσταγή φασισμό όπου γης αρκεί αυτός να σήκωνε αντιδυτική και κυρίως αντιδιαφωτιστική παντιέρα.

Η Λιάνα με το "μακαριστό" Χουντόδουλο

Γι’ αυτό οι κνίτες άφηναν τη βουλευτίνα τους Κανέλλη επί χρόνια να διαφημίζει ανενόχλητη τις σχέσεις της με τον ακροδεξιό, χουντοφασίστα Χριστόδουλο ή και τις καλές της επαφές με τον φιλοχρυσαυγίτη μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι γενικόλογα «συστημική», όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι κρυφοφίλοι της ψευτοαριστεροί για να κάνουν τη βρωμοδουλειά της έμμεσης αθώωσής της και της διατήρησής της εντός νόμου.


Είναι ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ, ΡΩΣΟΔΟΥΛΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. Είναι πράγματι υπάλληλος των πιο επιθετικών κύκλων του «συστήματος» του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, του ρώσικου και δευτερευόντως του κινέζικου κρατικομονοπωλιακού κεφάλαιου, και αν τα αφεντικά της τής το ζητήσουν, εκτός από τον «εχθρό λαό» μας, κάλλιστα θα πέσει να τσακίσει ΚΑΙ όσους ντόπιους αστούς αντισταθούν  στη σοσιαλιμπεριαλιστική προέλαση.

Σ΄αυτούς τους ντόπιους αστούς, που θα πάθουν πιθανότατα ό,τι έπαθαν και οι συντηρητικοί, καθολικοί και χριστιανοδημοκράτες στη Γερμανία από το Χίτλερ μετά το ’33 χρεώνουν τη Χρυσή Αυγή οι τσιπροπαπαρήγες. Λες και η Χρυσή Αυγή ήρθε για να υπηρετήσει το Μάνο και τη Μπακογιάννη του 3%, όταν η ίδια είναι ήδη στο 12%.

Κάποτε μαθητής και φίλος των Μαρξ - Ένγκελς, μετά το 1914
αποστάτης του μαρξισμού - Ο Καρλ Κάουτσκυ

Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος που πέφτει στην παγίδα αυτών των ιδεολογημάτων είναι συνειδητός αντιδραστικός. Μία από τις βασικές επιτυχίες της Ρωσίας παγκόσμια είναι ότι έχει επιβάλει σε ό,τι εμφανίζεται ή και νιώθει σαν αριστερά την άποψη του ύστερου Κάουτσκυ περί ενός παγκόσμιου και ενιαίου ιμπεριαλιστικού κεφαλαιοκρατικού μπλοκ.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει για τους περισσότερους, σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθερους και φυσικά ψευτοαριστερούς άλλο μπλοκ δυνάμεων παγκόσμια πλην του δυτικού ιμπεριαλισμού, στον οποίο ομνύουν οι φιλελεύθεροι μέσα στη ΝΔ, οι Μπακογιαννομάνοι και οι σοσιαλδημοκράτες μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όλοι οι υπόλοιποι, από ναζήδες μέχρι αναρχοφασίστες, που βρίζουν αυτό το «ΜΟΝΟ» δήθεν ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙ ΓΗΣ, μοιάζουν ή νιώθουν ή δηλώνουν «μικρότερο κακό».

Αν το κέντρο της παγκόσμιας αντίδρασης είναι η Δύση, τότε για τον ψευτοαριστερό ή τον παραπλανημένο αριστερό της βάσης είτε η Χρυσή Αυγή πρέπει να είναι καλύτερη από τους φιλελεύθερους είτε, επειδή αυτό μοιάζει κομματάκι δύσκολο, να είναι πράκτορας αυτών των τελευταίων. Αλλιώς, από πού αντλεί τη δύναμή της και την καθεστωτική της προστασία;; Αν δεν υπάρχει Ρωσία, το ερώτημα αυτό μένει πράγματι αναπάντητο.

28 του Απρίλη 1995 - Όταν γι' άλλους η ΧΑ "δεν
υπήρχε"

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο μονάχα η προλεταριακή ΟΑΚΚΕ είχε συλλάβει και αναδείξει σε όλη του την έκταση το βάθος του ζητήματος Χρυσή Αυγή από τα 1993-1996 ακόμα, και ήδη το 1997 συγκρότησε την Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, όταν ακόμα οι ναζήδες ήταν αριθμητικά εντελώς περιθωριακοί.
Γιατί ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που έβλεπε, σε αντίθεση με όλο το ψευτομαρξιστικό κοπάδι των οπορτουνιστών καθοδηγητών του «μ-λ» ρεύματος που πούλησαν το μαρξισμό λενινισμό μαοϊσμό, ότι σ’ αυτό τον πλανήτη υπάρχει και ένα άλλο ιμπεριαλιστικό μπλοκ, το οποίο μάλιστα είναι και το ανερχόμενο, καθώς ήρθε τελευταίο στο τραπέζι της μοιρασιάς (Λένιν), όταν αυτή είχε τελειώσει.


Ειδικά δε μετά το τέλος της αποικιοκρατίας, με δεκάδες νέα ανεξάρτητα κράτη στον Τρίτο Κόσμο, ο ιμπεριαλιστής που θέλει να ξαναμοιράσει την τράπουλα της ισχύος μόνο με αίμα, πόλεμο και απροσχημάτιστη βία μπορεί πια να πραγματοποιήσει τα γεμάτα διαστροφή όνειρά του για παγκόσμια κυριαρχία. Πόσο μάλλον ένας ιμπεριαλιστής που έχει βγει μέσα από την προδοσία των πρώτων εξουσιών των κολασμένων αυτής της γης, τόσο της ρώσικης όσο και της κινέζικης επανάστασης!!

Οι ρώσοι φονιάδες μακέλευαν τη Γεωργία και οι Παπαρήγα,
Δελαστίκ, Λαφαζάνης, Λοβέρδος και λοιπά κνιτοειδή
μιλούσαν για το... Μπους και τις ΗΠΑ!!

Το μπλαζέ ύφος με το οποίο τα κνιτοειδή αντιμετωπίζουν κάθε αδύναμη έστω φιλελεύθερη φωνούλα από πλευράς ΕΕ για τους ναζήδες τους καρφώνει ανεπιστρεπτί: αυτοί που πέταγαν ροδοπέταλα στους σέρβους τσέτνικ φονιάδες και χειροκροτούσαν τα τανκς του Μπρέζνιεφ, του Γιέλτσιν και του Πούτιν, μιλάνε για «υποκρισία» της ΕΕ όταν καταγγέλλει τους ναζιστές! Λες και π.χ. ο σημερινός αντιναζισμός του γερμανικού κράτους δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι το αντιφασιστικό στρατόπεδο, με επικεφαλής το μεγάλο Στάλιν, δίδαξε με το ντουφέκι στη γερμανική αστική τάξη ότι αν ξανατολμήσει να γεννοβολήσει κανιβαλικές θεωρίες, θα ισοπεδωθεί μέχρι κεραμιδιού.

Ή λες και δεν είναι και ο ίδιος ο γερμανικός λαός που διδάχθηκε από τον πόνο που βίωσε, όταν κατάλαβε ότι παραλίγο να γυρνούσε την ανθρωπότητα στην εποχή της ζούγκλας και ότι γέννησε απύθμενο μίσος σε παγκόσμια κλίμακα.

Για τους κνίτες και τους ιδεολογικούς ακολουθητές τους δεν υπάρχει ιστορική κίνηση, λαοί, συνειδήσεις, μάζες, τάξεις. Υπάρχουν οι «αιώνιες» ιδεαλιστικές «αρχές» του εθνικοκομμουνισμού τους, που είναι ο εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ με μια πρέζα Σουσλόφ και μαρξιστική μουτσούνα.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενώσουμε τους δημοκράτες, τους πατριώτες, τους αντιφασίστες, με πρωτοπορία την πραγματική αριστερά μέσα στους κόλπους του λαού, πέρα και πάνω από τα ιδεολογικά σχήματα και εμπόδια που θα βάλει στο δρόμο μας η σοσιαλφασιστική ρωσόδουλη συμμορία των ηγεσιών ψευτοΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι ψευτοαναρχικοί φιλοκνίτες τραμπούκοι.


Η πάλη για το ψωμί, τη δουλειά, τη δημοκρατία και την ανάπτυξη του τόπου μας, για την ανεξαρτησία του από τον ιμπεριαλισμό συνολικά και από το σοσιαλιμπεριαλισμό ειδικότερα, για την καταγγελία και το σταμάτημα του παραγωγικού σαμποτάζ, για να μη γίνουμε κανίβαλοι, περιλαμβάνει μέσα της, και μάλιστα σαν γονιμοποιό στοιχείο, την πάλη για το τσάκισμα των ναζιστών.

Κι εκεί θα μετρηθούμε όλοι, καθώς εκεί θα αποκαλυφθεί και το βρώμικο φιλοναζιστικό μούτρο των ψευτοαριστερών και ψευτοαναρχικών, αλλά βαθύτερα και των χειρότερων από τους εθνικιστές και τους φιλελεύθερους.

Υ.Γ. Το ζήτημα της προβοκάτσιας μεγατόνων του μεταναστευτικού το έχει αναλύσει η ΟΑΚΚΕ σε σειρά άρθρων, πολλά από τα οποία έχουν αναδημοσιευθεί και δω, ενώ έχει αναλυθεί διεξοδικά και σε προηγούμενες δημοσιέψεις του ιστολόγιου. Εξ ου και η μη αναφορά του στο συγκεκριμένο άρθρο, αν και είναι κομβικό σε ό,τι αφορά τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής από την ψευτοαριστερά και τους φιλελεύθερους στη χώρα μας.

Πάρθηκε από http://kokkinometerizi.blogspot.com/2013/01/blog-post.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ουσία και αντικείμενο της μαρξιστικής φιλοσοφίας

 του Παναγιώτη Γαβάνα Ένα από τα βασικά ζητήματα που είναι αναγκαίο να αποσαφηνιστεί στην αρχή αυτής της σειράς άρθρων που παρουσιάζουμε ανα...